Despre Click Com

suport tehnic

+373 6804 6804

Activitatea companiei Click Com a fost lansată în luna noiembrie anul 2007.

În anii 2005-2007 locuitorii nu aveau acces comod la reţeaua de Internet, a apărut o idee de a aduce Internet de viteză mare în fiecare casă și apartament din Drochia.

În primul an a fost conectat sectorul de blocuri locative multietajate din straţa Şoseaua sorocii 42-44 şi Independenţei 77-83.

Până în 2010 a fost dezvoltată reţeaua în toate blocurile locative din oraşul Drochia câştigând încrederea abonaţilor prinn serviciile prestate cu posibilitatea de a conecta orice locuitor al blocurilor la Internet cu o viteză înaltă la un preţ redus.

În 2011 a fost lansată prima reţea de fibră optică în oraşul Drochia ce a permis conectarea abonaţilor la reţeaua de Internet la viteza de 100Mbit/s ce la moment, faţă de operatori alternativi, era practic de 20 de ori mai mare, dar la acelaşi preţ.

Utilizând tehnologiile Wireles 5G (fără fir) a fost obținută posibilitatea de a conecta în premieră abonaţii din sectorul privat acoperind totalmente necesităţile locuitorilor oraşului Drochia cu Internet de viteză mare.

Anul 2013 a fost un an al tehnologiilor performante fiind implementată tehnologia PON care a permis majorarea vitezei în reţea până la 1000 Mbit/s.

În anul 2014, în parteneriat cu compania SOMAR-TV au fost lansate primele abonamente Internet+TV, astfel diversificând gama de servicii pentru comoditatea utilizatorilor. Suplimentar a fost lansată în regim de test Televiziunea Digitală, ce a fost o premieră pentru oraşul Drochia.

În 2015 a fost extinsă reţeaua de Internet în satele din raionul Drochia, permiţând accesul la servicii calitative pentru oamenii de la sat.

Până în prezent şi în continuare, Compania Click-Com investește în calitatea produsului prestat, cel mai important fiind mereu opinia abonatului şi atitudinea faţă de el.

Acum, Compania Click Com, are în plan de a dezvolta cât mai multe servicii adiţionale, reieşind din faptul că internetul nu se limitează numai la acces în reţea.

A fost pusă sarcina de a aduce mai multe beneficii oraşului Drochia, ca fiecare leu achitat de clienţi pentru serviciile Click Com, să aducă un plus dezvoltării localității.

Compania Click Com dorește să sporească nivelul de securitate, prin implementarea noilor servicii legate de monitorizarea video a oraşului Drochia, prin intermediul camerelor IP.

Este planificată lansarea mai multor zone WI FI pentru acces mai uşor la serviciile internet public – în parcuri, în zonele de odihnă şi agrement şi în locuri publice, cum ar fi autogara, gara de tren şi centrul oraşului, după necesitatea comunităţii.

Compania Click-Com în date și cifre:

  • 20 de angajaţi
  • Abonați: fiecare a doua familie în oraşul Drochia utilizează serviciile Click Com
  • Numărul de canale TV – 60 analog şi 100 digital HD
  • Viteză internet pentru clienţi – de la 100Mb până la 1000mb
  • Capacitatea maximă a internetului în Drochia este de 10Gb pe secundă
  • Reţeaua de internet este extinsă în majoritatea satelor din raionul Drochia, în afară de Popeşti, Maramonovca şi Cotova.

Cu noi viitorul e mai aproape

  • Prețuri reduse la toată gama de servicii
  • Scurt timp de la comandă pînă la montare
  • Cu stimă față de client
  • Bonusuri și cadouri anul imprejur