about us better

Despre Noi

2005-2011

Activitatea companiei Click Com a fost lansată în luna noiembrie anul 2007.

În anii 2005-2007 locuitorii nu aveau acces comod la reţeaua de Internet, a apărut o idee de a aduce Internet de viteză mare în fiecare casă și apartament din Drochia.

Televiziune

La Click-COM gasesti servicii de Televiziune TV-SAT cu cea mai mare gama de posturi TV cu content stintiific, muzica, desene animante, Film si altele pentru orice tip de echipament din casa ta !!!

 

2011-2022

Utilizând tehnologiile Wireles 5G (fără fir) a fost obținută posibilitatea de a conecta în premieră abonaţii din sectorul privat acoperind totalmente necesităţile locuitorilor oraşului Drochia cu Internet de viteză mare.

La Click-COM gasesti servicii de Internet prin fibra optica de ultima generatie asigurand o viteza foarte mare de transfer a datelor tale in siguranta.

În anul 2014, în parteneriat cu compania SOMAR-TV au fost lansate primele abonamente Internet+TV, astfel diversificând gama de servicii pentru comoditatea utilizatorilor. Suplimentar a fost lansată în regim de test Televiziunea Digitală, ce a fost o premieră pentru oraşul Drochia.
În 2015 a fost extinsă reţeaua de Internet în satele din raionul Drochia, permiţând accesul la servicii calitative pentru oamenii de la sat.
sUMAR

Compania Click-Com în date și cifre:

  • 20 de angajaţi
  • Abonați: fiecare a doua familie în oraşul Drochia utilizează serviciile Click Com
  • Numărul de canale TV – 60 analog şi 100 digital HD
  • Viteză internet pentru clienţi – de la 100Mb până la 1000mb
  • Capacitatea maximă a internetului în Drochia este de 10Gb pe secundă
  • Reţeaua de internet este extinsă în majoritatea satelor din raionul Drochia, în afară de Popeşti, Maramonovca şi Cotova.